Registreren

De reserveringen zijn nu geopend. Het is de bedoeling dat je elke ronde één bedrijf kiest, en één ronde moet de bedrijvenmarkt zijn. Is er een optie niet meer beschikbaar, dan is deze workshop al vol. Het is belangrijk dat je een geldig emailadres invoert, de bevestiging wordt namelijk naar dat emailadres gestuurd. Onderstaand is een overzicht van de te kiezen workshops.

AstraZeneca 1

Is LinkedIn slechts een leuke vorm van Social Media of essentieel voor een hedendaagse professional? In deze cursus staat Astrazeneca stil bij de LinkedIn van de deelnemers. Welke ervaring is handig om erop te zetten? Is mijn vakantiefoto goed genoeg voor mijn LinkedIn profiel? Daarnaast besteden we aandacht aan de mogelijkheden LinkedIn.

AstraZeneca 2

In deze cursus traint de Human Resources van AstraZeneca Nederland je in het voeren van misschien wel je eerste sollicitatiegesprek. Hoe ga je je voorbereiden? Wat kan ik verwachten? Wat voor vragen gaat men aan me stellen? Allerlei praktische zaken rondom het sollicitatiegesprek komen aan de orde. Door middel van een actieve sessie bereiden we je voor op je sollicitatiegesprek, welke misschien wel bij AstraZeneca is?

Biogeneration Ventures

Dit is een interactieve workshop over de financiele of investeringskant van onderzoek en er wordt aandacht besteed aan het pitchen van ideeen. Deze zal worden gegeven door spreker Edward van Wezel.

Calco

Calco is gespecialiseerd in het opleiden en coachen van starters en professionals op het gebied van IT. In de zorg wordt IT in toenemende mate ingezet, waardoor er steeds meer vraag naar specialisten met kennis op zowel technisch als op medisch gebied komt. De workshop zal gaan over het belang van IT in de zorg en hoe met behulp van IT vele kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen te realiseren zijn.

Clinical Company

The Clinical Company werkt samen met diverse top 20 (Bio) Farmaceutische/ Medical Device & Food organisaties. Wij bemiddelen medisch/ klinische professionals op vaste en outsourcingsbasis. De ruim 80 medewerkers van The Clinical Company zijn met name werkzaam binnen Clinical Operations, maar ook op het gebied van Drug Safety, Medical Information en Regulatory Affairs. Wil jij graag meer weten over de carrière mogelijkheden binnen de Healthcare sector? Tijdens onze workshop krijg je informatie over de verschillende carrière mogelijkheden en staan onze Recruiters klaar om al je vragen te beantwoorden!

Pivot Park (Zwiers Regulatory)

Zwiers regulatory is een adviesbureau dat regelgevingsadvies biedt aan farmaceutische bedrijven gedurende de volledige levenscyclus van hun geneesmiddel. Hoewel verordeningen de basis vormen, laat deze workshop zien dat Regulatory Affairs (RA) eigenlijk gaat over wetenschappelijk denken, gezond verstand en kwaliteit om de patiënt te dienen. De workshop wordt gegeven door Karin Ruijtenbeek, consultant Regulatory Affairs and Training. Zij geeft een inleiding tot RA en de dagelijkse taak van de RA-adviseur. En ze daagt jou uit om in een interactieve sessie een eerste stap te zetten in het definiëren van een regulatorische strategie voor een innovatief medicijn.

RIVM

Het RIVM zal een interactieve workshop verzorgen waarin onderzoek naar het huidige Rijksvaccinatieprogramma wordt belicht aan de hand van verschillende cases (mazelen, HPV en kinkhoest). Deelnemers zullen na een korte introductie zelf aan de slag gaan om een onderzoeksstrategie te bedenken voor actuele uitdagingen op het gebied van infectieziekten en vaccinaties. De workshop biedt een kijkje in de onderzoeksthema’s van het centrum Immunologie van Infectieziekten en Vaccins (IIV), en maakt duidelijk hoe wetenschappelijk laboratoriumonderzoek kan leiden tot beleidsveranderingen.

Roche

In deze sessie, die wordt georganiseerd door Roche Diagnostics, wordt er een overzicht van de Roche Group (Pharma & Diagnostics) gegeven. Ook kun je een inzicht krijgen in de verschillende carrièremogelijkheden in een bedrijf als Roche Diagnostics. Het is een interactieve workshop waarin er aan real-life casus wordt gewerkt rond een van Roche zijn innovatieve oplossingen; NAVIFY Tumor Board. In deze casus komen verschillende factoren aan bod die een rol spelen bij de introductie van een innovatieve oplossing bij een bedrijf als Roche.

Springer

Springer zal een interactieve workshop verzorgen waarin een andere kant wordt belicht van de biomedische wereld: het drukwerk. Springer is een relatief kleine, maar belangrijke drukker die zich bezig houdt met (bio)medisch drukwerk. In deze workshop wordt het verloop van concept tot drukwerk intensief toegelicht.

Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG)

De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen is een brancheorganisatie die bedrijven representeert die innovatieve geneesmiddelen op de markt brengen. Ze hebben 44 leden waaronder Bayer en Pfizer en zullen een interactieve workshop geven over de ins en outs van de geneesmiddelenindustrie en hun ervaring met betrekking tot de carrièremogelijkheden van starters in hun branche.

Naam*:

Email*:

Ronde 1: 15:15-16:00

AstraZeneca 1Ronde: 1
AstraZeneca 2Ronde: 1
BedrijvenmarktRonde: 1
Biogeneration VenturesRonde: 1
CalcoRonde: 1
Clinical CompanyRonde: 1
Pivot Park (Zwiers Regulatory)Ronde: 1
RIVMRonde: 1
RocheRonde: 1
SpringerRonde: 1
Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG)Ronde: 1

Ronde 2: 16:10-16:55

AstraZeneca 1Ronde: 2
AstraZeneca 2Ronde: 2
BedrijvenmarktRonde: 2
Biogeneration VenturesRonde: 2
CalcoRonde: 2
Clinical CompanyRonde: 2
Pivot Park (Zwiers Regulatory)Ronde: 2
RIVMRonde: 2
RocheRonde: 2
SpringerRonde: 2
Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG)Ronde: 2

Ronde 3: 17:05-17:50

AstraZeneca 1Ronde: 3
AstraZeneca 2Ronde: 3
BedrijvenmarktRonde: 3
Biogeneration VenturesRonde: 3
CalcoRonde: 3
Clinical CompanyRonde: 3
Pivot Park (Zwiers Regulatory)Ronde: 3
RIVMRonde: 3
RocheRonde: 3
SpringerRonde: 3
Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG)Ronde: 3